کارخانه لوله و پروفیل امیدالبرز

آدرس کارخانه لوله و پروفیل

شهرک صنعتی اشتهارد، خیابان دکتر حسابی غربی

کارخانه لوله پروفیل امیدالبرز

کارخانه لوله و پروفیل امیدالبرز در سال 1383 در استان البرز در شهرک صنعتی اشتهارد افتتاح گردید. این کارخانه در حال حاضر دارای خطوط تولید زیر می باشد:
خط تولیدظرفیتمحصولاتوضعیت
شیت بری40 تنشیت ورقدر حال بهره برداری
نوار بری200 تننوار ورقدر حال بهره برداری
خط 1.1/2 اینچ30 تنلوله - قوطی در حال بهره برداری
خط 2 اینچ45 تنلوله - قوطی در حال بهره برداری
خط 3 اینچ60 تنلوله، قوطی، کلافی، لنگه داری، سپریدر حال بهره برداری
خط 6 اینچ200 تنلوله، پروفیل ستونیدر حال راه اندازی
خط پروفیل باز30 تنچهارچوب فرانسوی، پروفیل زد، گاردریلدر حال بهره برداری

استاندارد تولید لوله و پروفیل

استانداردها 
انواع لوله و پروفیل تولیدی این کارخانه دارای نشان ملی استاندارد ایران با اطلاعات زیر است:

نام محصولشماره استانداردشماره پروانه
لوله فولادی جوشکاری به روش مقاومتی و القایی جهت استفاده در اتومبیل و مصارف صنعتی3293907928898 م
مقاطع تو خالی سرد شکل داده شده و جوشکاری شده از جنس فولادهای غیرآلیاژی و ریزدانه17003-1
17003-2
907931698 م
پخش ویدیو

ویدئو معرفی کارخانه لوله و پروفیل امیدالبرز

روش تولید پروفیل فولادی

در بازار فولاد ایران به مقاطع توخالی با سطح مقطع ثابت در طول، پروفیل گفته می شود. پروفیل فولادی تولیدی در ایران با روش رول فرمینگ ورق با دو روش مستقیم و غیر مستقیم تولید می شود.

  • روش مستقیم: در روش مستقیم تکنولوژی تولید و چیدمان غلتک ها و خمش ورق به شکلی است که نوار ورق را از ابتدا به شکل محصول نهایی فرم می دهد و سپس دو سر محصول به هم جوش داده می شود و محصول نهایی تولید می شود.
  • روش غیر مستقیم: در روش غیر مستقیم ابتدا نوار ورق با عبور از غلتک ها به شکل دایره تبدیل می شود دو سر مقطع جوش داده می شود و لوله تولید شده با عبور از غلتک ها به شکل نهایی تبدیل می گردد.

مقایسه روش تولید مستقیم و غیر مستقیم:

  • سرعت تولید: روش تولید غیر مستقیم دارای سرعت تولید بالاتری است
  • کیفیت تولید: تولید مستقیم دارای دقت بالاتریست و گوشه های تندتری ایجاد می کند.
  • یکنواختی تولید: حفظ یکنواختی کیفیت و ابعاد محصولات تولیدی در روش تولید غیرمستقیم آسان تر است و محصولات تولیدی از استاندارد حفظ یکنواختی کیفیت بالاتری برخوردارند ولی در روش مستقیم حفظ کیفیت از نظر ابعاد و شکل دشوارتر است و دقت بیشتری نیاز دارد.
  • استهلاک ماشین آلات: بطور کلی تکنولوژی و آلیاژ بکار رفته در دستگاه ها نقش بسیار زیادی در میزان استهلاک دستگاه ها دارد ولی بطور کلی و در شرایط یکسان اگر وضعیت استهلاک تجهیزات تولید مستقیم و غیر مستقیم را مقایسه کنیم میزان استهلاک در روش مستقیم بالاتر است.
  • بازده تولید: با در نظر گرفتن عوامل مختلف دخیل در تولید و با این فرض که بجز روش تولید و ماشین آلات بقیه عمامل همگی یکسان باشد، بازده تولید با روش غیر مستقیم بالاتر از روش مستقیم است.

در کارخانه لوله و پروفیل امیدالبرز از روش تولید غیر مستقیم استفاده می گردد.

شرح روش تولید پروفیل در کارخانه لوله و پروفیل امیدالبرز

  1. رول بازکن و نوار بری: در این مرحله رول های ورق فولادی در دستگاه رول بازکن باز می شود و وارد خط نواربری می شود و با توجه به سایز محصول نهایی پهنای نوارها تعیین و برش داده می شود. سپس نوارها مجددا پیچیده می شوند و بصورت کلاف برای ادامه تولید استفاده می شوند.
  2. فرمینگ: نوارهای برش داده شده بصورت سر به سر به هم جوش داده می شوند و وارد خط نورد سرد (رول فرمینگ) می شوند. در مرحله فرمینگ نوار ابتدا به فرم لوله شکل داده می شود.
  3. جوش القایی (ERW): در این مرحله دو لبه نوار که به شکل لوله تبدیل شده است با کمک تکنولوژی جوش القایی (ERW) به یکدیگر جوش میخورد.
  4. سایزینگ: در این مرحله لوله تولید شده با توجه به برنامه ریزی تولید و شکل محصول نهایی با عبور از ۴ تا ۶ دروازه و با کمک غلتک های مختلف به فرم محصول نهایی تبدیل می گردد.
  5. برش: در این مرحله پروفیل های تولید شده به طول مورد نظر توسط اره برش داده می شود.
  6. میز تخلیه و بسته بندی: پروفیل های تولیدی در این مرحله وارد میز تخلیه می گردند و پس از کنترل کیفیت نهایی توسط تسمه های فولادی بسته بندی می شوند و پلاک مربوط بر روی آنها نصب می گردد و آماده ارائه به مشتری می باشد.

اصول قیمت گذاری

لوله و پروفیل های درزجوش که با تکنولوژی رول فرمینگ تولید می شود جزو محصولات لایه پایین زنجیره تولید هستند و با توجه به اینکه بخش عمده هزینه تولید آنها به قیمت ورق فولادی که از آن تولید شده است وابسته است، لذا نوسانات قیمت ورق نقش بسیار مهمی در تعیین قیمت محصول نهایی دارد. از جمله دیگر عوامل تعیین کننده قیمت لوله و پروفیل می توان به ابعاد و سایز، کیفیت و تکنولوژی تولید و ضخامت ورق مورد استفاده در تولید پروفیل، میزان عرضه و تقاضای محصول در بازار، تست های که روی محصول انجام شده است، استانداردهایی که برخوردار است، موقعیت جغرافیایی محل قرارگیری کارخانه و فاصله آن از کارخانه های تولید کننده ورق و همچنین فاصله از بازارهای مصرف اشاره نمود.

راه های ارتباطی با کارخانه لوله و پروفیل امیدالبرز

آدرس کارخانه لوله و پروفیل

شهرک صنعتی اشتهارد، خیابان دکتر حسابی غربی، بعد از تقاطع خواجه نصیر، خیابان صبا2، قطعه3691، لوله و پروفیل امیدالبرز

آواتار موبایل
منوی اصلی x