info (1)

معرفی کارخانه

سال راه اندازی، شناسه ملی و شماره ثبت کارخانه

New Project - 2022-09-03T152448.912

واحد های تولید

اطلاعات مربوط به واحدهای تولید شامل فاز1، 2 و3

JNYGTJGY

محصولات

ریخته گری، ورق نورد سرد و نورد فویل آلومینیومی

New Project - 2022-09-03T154032.108

کنترل کیفیت

تجهیزات آزمایشگاهی و استاندارد شیمیایی و مکانیکی

New Project - 2022-09-03T153100.612

تجهیزات و ماشین آلات

ماشین آلات، تجهیزات جانبی و ظرفیت تولید

location

لوکیشن کارخانه

موقعیت جغرافیایی و دسترسی کارخانه آلومینیوم

معرفی کارخانه

شرکت امیدالبرز پس از سالها فعالیت در حوزه تولید و بازرگانی انواع مقاطع فولادی، با بررسی و امکان سنجی نیاز کشور به انواع فویل و ورق الومینیومی در سال ۲۰۲۰ میلادی تصمیم به راه اندازی مجتمع آلومینیوم امیدالبرز در زمینی به مساحت ۲۵ هزار متر مربع و فضای سرپوشیده ۱۴ هزار متر مربع نمود و هم اکنون بعنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان فویل و ورق آلومینیومی در ایران شناخته می شود.

واحدهای تولید

مجتمع آلومینیوم امیدالبرز از 3 واحد تولیدی اصلی و 2 واحد فرعی تشکیل شده است.

واحد تولیدی یک

واحد نورد سرد و آنیل کاری تولید انواع فویل آلومینیومی از ضخامت ۶ الی ۳۰۰ میکرون

کلیه ماشین آلات و تجهیزات این بخش در سال 2022 نصب و راه اندازی شده اند و هم اکنون در حال بهره برداری هستند و انواع فویل آلومینیومی از ضخامت 6 الی ۳۰۰ میکرون را با بالاترین کیفیت تولید و  به مشتریان داخلی و بازرهای صادراتی عرضه می نماید.

واحد تولیدی دو

واحد نورد سرد و آنیل کاری ورق ساده و آجدار آلومینیومی از ضخامت 0.3 الی 7 میلیمتر

ماشین آلات و تجهیزات این واحد تولیدی در حال نصب می باشند کویل ریختگری آلومینیومی را به ورق با کیفیت نورد سرد تبدیل می کند و پیش بینی می شود از ابتدای سال 2024 میلادی آماده بهره برداری گردد.

 

واحد تولیدی سه

واحد ریختگری پیوسته و آلیاژ سازی تولید کویل آلومینیومی از ضخامت 6 الی 10 میلیمتر

این واحد دارای 5 خط کامل ریختگری پیوسته کویل آلومینیومی به همراه کوره های ذوب و نگهدارنده مختص هر خط می باشد که شمش آلومینیومی را به کویل آلومینیومی آلیاژی و غیر آلیاژی تبدیل می کند و پیش بینی می شود تا پایان سال 2024 آماده بهره برداری گردد.

واحد فرعی یک

واحد ماشین سازی و تراشکاری

این واحد پشتیبان و تضمین کننده کیفیت و صیقلی بودن غلطک های بخش های تولیدی می باشد و تاثیر بسزایی در کیفیت محصولات نهایی دارد.

واحد فرعی دو

واحد بازیافت و تولید شمش

در مراحل مختلف بخش های تولید فویل، ورق نورد سرد و کویل ریختگری همواره با ضایعات آلومینیومی مواجه هستیم که کاملا قابل بازیافت هستند و می توانند مجددا به پروسه تولید برگردند. در بخش بازیافت این مواد در کوره های زمینی مجددا ذوب می شوند و با روش ریختگری در قالب های 10 پوندی مجددا به شمش آلومینیومی تبدیل می شوند.

پخش ویدیو

ویدئو معرفی کارخانه آلومینیوم امیدالبرز

معرفی محصولات

برخی از مشخصات اجمالی محصولاتی که این واحد تولیدی ارائه می کند عبارتند از:

  • فویل آلومینیومی برای لفاف کره با ضخامت ۶.۵ و ۷ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ و ۱۲۳۵ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای تتراپک و اسپتیک با ضخامت ۶ و ۷ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ و ۱۲۳۵ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای بسته بندی سیگار با ضخامت ۶.۵ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ و ۱۲۳۵ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای روکش عایق های ایزوگامی با ضخامت ۱۲ و ۱۴ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ و ۱۲۳۵ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای درب بسته بندی صنایع آب معدنی با ضخامت ۱۲ و ۱۴ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ و ۱۲۳۵ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای لفاف بسته بندی لبنیات با ضخامت ۱۴ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ و ۱۲۳۵ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای استفاده در بسته بندی های دارویی (بلیستر) با ضخامت ۱۵ تا ۳۰ میکرون و آلیاژهای ۸۰۰۶، ۸۰۱۱ و ۸۰۷۹ سختی H18
  • فویل آلومینیومی برای بسته بندی مواد غذایی با ضخامت های ۲۰، ۳۰، ۳۲، ۳۵ و ۴۰ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ سختی HO
  • فویل آلومینیومی برای تولید ظروف یکبار مصرف با ضخامت ۴۰ الی ۷۰ میکرون و آلیاژهای ۳۰۰۳، ۸۰۰۶ و ۸۰۱۱ سختی H22 , H24
  • فویل آلومینیومی برای استفاده در صنایع تهویه و خنک کننده با ضخامت های ۹۰ الی ۳۰۰ میکرون و آلیاژ ۸۰۱۱ سختیHO

جهت اطلاع از جزییات بیشتر محصولات تولیدی توسط این کارخانه وارد لینک زیر شوید:

ویژگی محصولات

تولید این کارخانه متکی بر سفارش مشتریان است، بنابراین اطلاع از پارامتر های زیر ضروری میباشد:

سختی (تمپر)، آلیاژ، کاربرد، ضخامت، عرض، وزن هر رول، قطر لوله داخلی، نوع بسته بندی

🔴 سختی، عملیات حرارتی، تمپر

تمپر محصول در واقع نوع عملیات حرارتی محصول می باشد که نشان دهنده سختی یا خاصیت کشسانی آن است که شامل تمپرهاي نرم و تمپرهاي سخت می باشد. با انجام این عملیات روي محصولی که عملیات نورد روی آن انجام شده است و به ضخامت مورد نظر رسیده است، خواص مكانیكی آلیاژ تعدیل می شود و موجب تغییر خواص ماده مانند سختی و شكل پذیري و شكنندگی و کشسانی می شود.

محصولات با توجه به کاربردی که دارند. به عنوان مثال فویل هایی که برای پیچیدن شکلات از آنها استفاده می شود از تمپر نرم استفاده می شود. فویلهاي آلومینیومی با تمپرنرم براي بسته بندی غذایی کاربرد دارند و قابلیت چاپ پذیری و انجام لمینت های پلیمری، پلی استری و کاغذی را دارا می باشند. در مقابل تمپرهاي سخت برای بسته بندی هایي مانند بلیستر یا بسته هاي قرص استفاده می شود که می بایست با فشار مشخصی گسسته شود و در عین استحكام به راحتی با فشار دادن کم، محتویات داخل آن از محفظه خارج شود در حالیكه بقیه ساختار دست نخورده باقی می ماند.

در رابطه با موضوع سختی و تمپر، در هنگام نام گذاري آلیاژهاي آلومینیوم، به جز اطلاعاتی که معرف نوع آلیاژ است، حروفی مشاهده می شوند که معرف نوع عملیات حرارتی یا مكانیكی انجام شده بر روي آلیاژ هستند و به معناي انجام نوع عملیاتی حرارتی از جمله تمپر خاص برروي آن می باشد که در زیر به آن اشاره می شود.

  • F: یعنی هیچ فرآیند اضافی براي سخت کاري و بهبود خواص استحكام آلیاژ انجام نشده است.
  • O: آنیل یا نرم سازي با گرم کردن و سرد کردن به صورت کنترل شده.
  • H: سخت کاري کرنشی یا نورد سخت شده با روش نورد سرد.
  • T: محصول تحت عملیات حرارتی پیر سختی و گاها در عملیات نورد سرد قرار گرفته است.

🔴 ضخامت

مشخصه مهم دیگر محصولات ضخامت آنها است. معمولا به ورقه های نازک آلومینیوم با ضخامت کمتر از 300 میکرون فویل گفته می شود و به ضخامت های بالاتر ورق آلومینیومی یا کویل آلومینیومی گفته می شود. این مجتمع تولیدی توانمندی تولید انواع فویل آلومینیومی از 5.5 الی 300 میکرون و انواع ورق نورد سرد ساده و آجدار از ضخامت 0.3 الی 6 میلیمتر و کویل ریختگری از 4 الی 10 میلیمتر را دارد.

🔴 ویژگی های ظاهری فویل آلومینیومی

با توجه به آنکه محصول تولیدی این کارخانه بعنوان ماده اولیه برای تولید سایر محصولات توسط دیگر تولید کنندگان است لذا برای هر نوع کاربردی، فویل آلومینیوم تولیدی علاوه بر مشخصات آلیاژ، ابعاد و سختی می بایست ویژگی های دیگری نیز داشته باشند. در ادامه به برخی از این ویژگی ها اشاره می کنیم:

🔷 پین هول یا سوراخ

با توجه به استاندارد های جهانی و با توجه به نوع کاربری که از فویل مدنظر است در هر ضخامتی تعداد سوراخ های بسیار ریز که با چشم غیر مسلح و مسلح قابل مشاهده هستند نباید از عدد خاصی بیشتر شود. این مسئله به خصوص در فویل هایی که برای بسته بندی محصولات غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و ساشه ها اهمیت بسیار زیادی دارد و در طول مدت تاریخ انقضا و سرعت فاسد شدن آن محصولات نقش کلیدی بازی می کند.

🔷 میزان روغن و چربی

در مواردی که از فویل برای تولید ظروف یکبار مصرف و یا فویل های چاپی بسته بندی غذایی و دارویی استفاده می شود، به هیچ عنوان نباید فویل بوی روغن داشته باشد و میزان روغن نورد باقی مانده بر روی سطح آنها بسیار مهم است و تقریبا باید نزدیک به صفر باشد تا هم قابلیت چاپ پذیری داشته باشد و هم موجب تغییر طعم و مزه و یا فساد محصول داخل بسته بندی نگردد. استاندارد ملی ایران شماره 3010 به میزان روغن مجاز می پردازد.

🔷 اثر لک روغن و آب

به هیچ عنوان نباید در فویل های غذایی، دارویی و چاپی هیچگونه اثر لکه ای از روغن و آب و سایر آلاینده ها مشاهده شود.

🔷 اکسیداسیون

فویل آلومینیومی به ویژه در برخی آلیاژها در صورتی که در معرض رطوبت و گرمای بالاتر از حد معمول باشد، به سرعت اکسید می شود و ویژگی های مکانیکال و شیمیایی خود را از دست می دهد و در صورتی که میزان اکسیداسیون آن زیاد باشد می بایست مجددا ذوب شود و عملیات آلیاژ سازی و … تکرار گردد. برای جلوگیری از اکسیداسیون فویل می بایست اولا از قراردادن آن در معرض رطوبت و تابش مستقیم نور خورشید و سایر منابع گرمایی خودداری نمود، اگر از لفاف های پلاستیکی برای بسته بندی آنها استفاده شده است نباید برای مدت طولانی این لفاف روی محصول باشد و بهتر است پس از آنکه از عدم رطوبت و حرارت و ذرات غبار و سایر آلودگی ها مطمئن شدید، لفاف روی آن را باز کنید تا امکان گردش هوا روی محصول وجود داشته باشد. همچنین نباید فویل را بخصوص در ضخامت های پایین برای مدت زمان بسیار طولانی در انبار نگهداری نمود و این زمان نسبت عکس با شرایط رطوبت و گرمایی محیط انبار دارد.

🔷 یکپارچگی محصول

در برخی کاربردها بسیار اهمیت دارد که کل محصول تولید شده در طول رول بصورت یکپارچه باشد و هیچ گونه جوش یا چند تکه بودن وجود نداشته باشد.

🔷 یکنواختی 

از ابتدا تا انتهاي رول می بایست از نظر ضخامت، عرض، آلیاژ، سختی و کیفیت ظاهری یکنواخت و فاقد هرگونه تلورانس خارج از قاعده باشد و هر دو سطح زیر و رو و فاقد پارگی، شكاف، تراشه، چین و چروک و ایراد از نظر شکل ظاهری باشد.

🔷 لبه های صاف و تیز

لبه های فویل از آسیب پذیر ترین قسمت های آن هستند لذا در نوع بسته بندی می بایست دقت نمود که لبه ها تحت فشار قرارنگیرند و دچار فرورفتگی و دفرمگی یا پارگی نشوند. همچنین به هیچ عنوان نباید لبه های فویل پلیسه داشته باشد و می بایست کاملا صاف و تیز باشند.

🔷 پرداخت سطوح فویل

فویل آلومینیومی صنایع بسته بندي غذا و دارو، فویل های سیگار و کره و برخی فویل های ساشه ها، درب بطری و … با توجه به نیاز و تقاضای مشتری به صورت های دو طرف براق، یک طرف براق و یک طرف مات تولید می گردند.

🔷 چسبندگی لایه های فویل در رول

لایه های فویل در رول های تولید شده می بایست به سادگی جدا شوند و نباید هیچگونه چسبندگی داشته باشند.

🔷 ویژگی های مکانیکی

فویل های آلومینیومی بر اساس نوع کاربردی که دارند از نظر ویژگی هایی همچون تنش تسلیم (MPA-Rp0.2) ، استحکام نهایی (MPA-Rm) ، درصد ازدیاد طول (E%) بررسی می گردند و بنا بر درخواست خریدار گواهینامه نتیجه آزمون ها ارائه می گردد.

کنترل کیفیت و آزمایشگاه تخصصی

مجتمع آلومینیوم امیدالبرز یکی از پیشرفته ترین آزمایشگاه های کنترل کیفیت در این صنعت را دارا می باشد و کلیه مشخصات فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و ظاهری محصول را بررسی و کنترل می کند. در این آزمایشگاه همچنین کیفیت سایر پارامترهای تاثیر گذار بر تولید و کیفیت محصول نهایی همچون کیفیت مواد اولیه، آمیژن های آلیاژ سازی، روغن نورد و … را مورد بررسی قرار میدهد. بخشی از دستگاه هایی که در این آزمایشگاه مورد استفاده قرارمی گیرد عبارتند از:

  • دستگاه دانسیته روغن: تعیین وزن مخصوص روغن
  • دستگاه تنسیال: دستگاه کشش و تعیین سختی محصول
  • دستگاه اسپکترومتر: تعیین آنالیز شیمیایی محصول
  • دستگاه تعیین ویسکوزیته روغن
  • دستگاه تست گام روغن
  • آون حرارتی
  • فلش پوینت: تست تعیین آتش گیری روغن
  • ترازوهای دقیق
  • ضخامت سنج مکانیکی
  • ضخامت سنج اشعه ایکس
  • پانچ استاندارد برای کنترل ضخامت با روش وزنی

 🔴 استاندارد

استانداردهای شیمیایی و مکانیکی که مجتمع آلومینیوم امیدالبرز محصولات خود را بر اساس آن تولید می نماید، عبارتند از:

  • استاندارد مکانیکی: BS EN 546-2:2006
  • استاندارد شیمیایی: BS EN 573-3:2013

 🔴 استانداردهای ملی ایران (ISIRI)

استانداردهاي تدوين شده در موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ايران مرتبط با حوزه فعالیت عبارتند از:

تکنولوژی ماشین آلات و تجهیزات

  • دستگاه نورد فویل اولیه: (Roughing Mill)
  • دستگاه نورد فویل میانی: (Intermediate Mill)
  • دستگاه نورد فویل نهایی: (Finishing Mill)
  • دستگاه نورد سرد ورق: (Aluminium Cold Rolling Mill)
  • دستگاه ریختگری پیوسته ورق: (Aluminium Strip Continuous Caster)

تمامی این ماشین آلات مجهز به سیستم آنلاین و آفلاین کنترل ضخامت با دستگاه های پیشرفته ضخامت سنج هستند و تکنسین های تولید بطور آنلاین تلورانس ضخامت محصول را تحت نظر دارند و عملا علاوه بر کنترل های کیفی در مراحل مختلف تولید، در زمان تولید نیز بطور اتوماتیک محصولات تحت کنترل و نظارت هستند.

 🔴 سایر ماشین آلات و تجهیزات

🔷 دستگاه داپلر:

دو لایه از فویل رول شده آلومینیومی را باز می کند و همزمان دولایه فویل را روی هم دوبل می کند و مجددا بازپیچی می نماید. این کار زمانی انجام می شود که لازم است محصول نهایی بصورت یک رو مات یک رو براق نورد شود یا ضخامت محصول نهایی کمتر از 10 میکرون باشد.

🔷 دستگاه اسلیتر:

این دستگاه بطور تخصصی محصول تولید شده را با عرض دلخواه برش می دهد و مجددا بازپیچی می کند.

🔷 دستگاه تولید CO2:

یکی دیگر از امکاناتی که در این کارخانه با هدف حفاظت از محیط زیست و همچنین صرفه جویی و کاهش هزینه های تولید استفاده می شود، تکنولوژی تبدیل گازهای خروجی کوره های گازی به CO2 می باشد که از آن برای شارژ سیستم اطفا حریق اتوماتیک استفاده می گردد.

🔷 سیستم تقطیر و پالایش روغن نورد:

یکی از عواملی که در تعیین بهای تمام شده تولید نقش مهمی دارد، روغن نورد است. کیفیت این روغن در کیفیت محصول نهایی بسیار تاثیر گذار است. کارخانه های مشابه بطور تقریبی هر ماه نیاز به تعویض حدود 50هزار لیتر روغن نورد و جایگزینی روغن جدید دارند. مجتمع آلومینیوم امیدالبرز دارای یک پالایشگاه در مقیاس کوچک است که اولا کلیه بخارات روغن را در پروسه نورد توسط هودهای نصب شده در بالای دستگاه های نورد در برج تقطیر مجددا جمع آوری می کند و از آلودگی محیط زیست جلوگیری می کند. ثانیا روغن را مجددا تصفیه و به چرخه تولید بر می گرداند. با این روش تنها یکبار در سال روغن نورد تعویض می شود و تا حدود 98% نیز از آلایندگی هوا از بین میرود.

🔷 هواساز و سیستم تصفیه هوای سالن تولید فویل:

بطور میانگین در هوای معمولی ذرات گرد و غبار و آلاینده هایی وجود دارد که قطری بینی 1 تا 100 میکرون دارند. ذرات بالای 50 میکرون می توانند محدودیت دید ایجاد کنند و باعث آسیب به چشم و گوش و سیستم تنفسی انسان شوند. ذرات آلاینده با قطر کمتر از 7 میکرون خطرات بیشتری دارند زیرا به شدت تمایل به رسوب در عمق کیسه های هوایی ریه انسان دارند. در سالن نورد فویل کارخانه آلومینیوم امیدالبرز با دو هدف سیستم پیشرفته تصفیه هوا و هواساز نصب و تعبیه شده است:

اول: حفظ محیط زیست و پاکسازی هوای خروجی و ایمنی و سلامت نیروهای انسانی.

هوای خروجی از کارخانه و همچنین هوای داخلی سالن های تولید از بخارات روغن و سایر آلاینده ها کاملا پاکسازی می گردد.

دوم: کنترل کیفیت محصولات تولیدی

با توجه به اینکه این کارخانه نازک ترین فویل ایران را تولید می کند و تنها تولید کننده فویل های با ضخامت بین 5 تا 10 میکرون در ایران است. لذا برای کنترل کیفیت فویل به خصوص فویل های با ضخامت کمتر از 10 میکرون از نظر شکل ظاهری، تعداد پین هول(سوراخ های بسیار ریز)، استانداردهای دارویی و بهداشتی و غذایی، لازم است تعداد و اندازه ذرات آلاینده در هوای سالن تولید کاملا کنترل گردد.

 برای این دو هدف دو دستگاه هواساز پیشرفته دارای سیستم تصفیه هوا نصب شده است. یکی از این دستگاه ها هوای داخل سالن را مکش می کند و فشار منفی در سالن ایجاد می کند. دستگاه دومی هوای تصفیه شده را با فشار به داخل سالن می دمد. برآیند فشار هوای مکیده شده و دمیده شده در سالن مقدار مثبت کوچکی است. این فشار مثبت از هوای تصفیه شده اولا تنفس را راحت تر می کند. ثانیا هوای تصفیه نشده و دارای ذرات غبار خارج از این سالن به فضای محصور شده سالن نورد فویل مکیده نشود. 

🔷 دستگاه سپراتور:

این دستگاه رول های دوبل شده را از یکدیگر جدا می کند و مجددا بازپیچی می نماید و امکان برش طولی فویل ها را همزمان با عملیات بازپیچی دارد.

🔷 دستگاه سنگ تراش:

صیقلی و صاف بودن سطح غلطک های نورد فویل در کیفیت محصول نهایی به خصوص برای ضخامت های کمتر از 20 میکرون بسیار تاثیر گذار است و لازم است بطور دوره ای و مرتب این غلطک ها صیقل داده شوند. این کار توسط دستگاه های سنگ تراش انجام می گردد و تجربه و مهارت اپراتور این دستگاه ها در کیفیت نهایی بسیار با اهمیت است.

🔷 کوره های آنیل:

دانه بندی و ویژگی های مکانیکی فویل و ورق های آلومینیومی در فرآیند نورد سرد دچار تغییراتی می گردد که پس از اتمام مراحل نورد و تولید با توجه به آلیاژ محصول و نوع کاربری که از محصول نهایی مدنظر است می بایست مشخصات مکانیکی مد نظر بازیابی گردند. برای این منظور از عملیات حرارتی ویژه ای استفاده می گردد که در صنعت تولید فویل و ورق آلومینیومی آنیلینگ نامیده می شود. برای آنیل کردن محصول به کوره های خاصی با امکان کنترل مقدار و زمانبندی دما و حفظ یکنواختی حرارتی در کل فضای کوره می باشد. امیدالبرز از با کیفیت ترین و معتبر ترین برندهای کوره های آنیل بهره می برد. این کوره ها از بالاترین تکنولوژی و دقیق ترین سنسورهای کنترلی استفاده می کنند و بصورت گازی و الکتریکی هستند.

🔷 سیستم اطفا حریق:

روغن مورد استفاده در عملیات نورد سرد بسیار اشتعال پذیر است و در طول عملیات نورد، می بایست فویل یا ورق درحال نورد کاملا به این روغن آغشته باشد. سرعت بالا، اصطکاک زیاد، فشار و کشش بالای غلطک ها بر روی محصول در حال نورد ریسک آتش سوزی و اشتعال روغن را بسیار بالا می برد. لذا وجود یک سیستم اطفا حریق اتوماتیک پیشرفته بسیار حیاتی و الزامی است. این کارخانه از سیستم اتوماتیک پیشرفته اطفاء حریق فشار پایین CO2 استفاده می نماید. علاوه بر این سیستم از کپسول های آتش نشانی مختلف نیز در نقاط مختلف کارخانه استفاده شده است.

🔷 استخرها و سیستم خنک کننده:

خطوط ریختگری پیوسته تولید کویل آلومینیومی از شمش نیاز به خنک کاری دارد. بدلیل کمبود آب و برای صرفه جویی و جلوگیری از هدر رفت و کنترل 100درصدی مصرف آب صنعتی یک سیستم پیشرفته خنک کننده با ترکیب دو روش RO و ACC در این کارخانه راه اندازی شده است.

🔷 بازیافت ضایعات: (کوره های زمینی ذوب ضایعات فویل)

آلومینیوم جزو فلزاتی است که قابلیت بازیافت پذیری بسیار بالایی دارد و در صورتی که از روش و تجهیزات مناسب استفاده شود می تواند با درصد بالایی آنرا بازیافت نمود. فویل آلومینیومی بدلیل ضخامت بسیار پایین اگر در کوره های ذوب بزرگ برای بازیافت وارد شود درصد هدر رفت بسیار بالایی دارد بهمین دلیل برای بازیافت آن در کارخانه امیدالبرز از بوته های چدنی زمینی سایز متوسط برای ذوب آنها استفاده می شود و با کمک قالب های 10 پوندی ضایعات فویل به شمش های 9 تا 10 پوندی تبدیل می شوند.

🔷 کوره های ذوب و نگهدارنده :

در این واحد تولیدی برای تبدیل شمش آلومینیومی به کویل آلومینیومی از روش ریختگری پیوسته استفاده می شود. در این روش ابتدا شمش آلومینیومی با خلوص بالای 99.7درصدی در کوره ذوب با ظرفیت 17 تن به مذاب تبدیل می گردد و برخی از آمیژن های آلیاژ سازی به مذاب اضافه می شود. سپس مذاب به کوره نگهدارنده منتقل می گردد و در ادامه پس از اضافه شدن سایر آمیژن ها و آلیاژ تیتانیوم آلومینیوم به آن وارد خط کستینگ می گردد و در نهایت کویل آلومینیومی با ضخامت بین 6 تا 10 میلیمتر تولید می گردد.

موقعیت جغرافیایی

کارخانه آلومینیوم امیدالبرز به آدرس شهرک صنعتی اشتهارد، بلوار غزالی شرقی، سپهر ۳، قطعه ۳۲۶۰ یکی از بهترین موقعیت های جغرافیایی را به خود اختصاص داده و با نزدیکی به تهران و شاهراه های اصلی کشور می تواند سفارشات مشتریان و واحدهای صنعتی را به دوردست ترین نقاط کشور ارسال نماید.

این مجتمع تولیدی محصولات خود را به بازارهای صادراتی را نیز عرضه نموده است و با استقبال خوبی از طرف مشتریان مواجه شده است.

آواتار موبایل
منوی اصلی x